Airbnb – zaradite besplatna putovanja Bez ocene.

airbnb

Nedavno smo pisali o Booking.com promociji, u okviru koje možete da zaradite do 150 dolara tako što ćete preporučtiti prijatelje. Airbnb, koji je naravno glavni konkurent Booking-u, ima sličnu promociju. Koja od ove dve promocije je bolja, zavisi od ugla gledanja i ličnih preferenci. Ukoliko niste preterani ljubitelji putovanja, varijanta koju nudi Booking je verovatno bolja za vas, jer novac dobijate direktno na karticu i možete ga povući nazad na tekući račun, ili kupiti nešto putem Interneta. Ukoliko volite da putujete, na pravom ste mestu, jer u ovom članku predstavljamo i njihovu ponudu, pa sami možete prosuditi koja Vam opcija više leži.

Naime, Airbnb vam omogućava da zaradite čak do 5000 dolara, ali za razliku od Booking-a ovaj novac nećete dobiti na račun, već ćete moći da ga iskoristite kao „putni kredit“. Sve ostalo je manje-više isto kod oba sajta. Vaši prijatelji koje pozovete će dobiti 25$ kredita kada se registruju, dok će na Vaš „kredit“ leći 15$ kada oni negde prvi put odputuju. Bitno je to i naglasiti – 15 dolara ne dobijate kada neko otvori nalog preko vas, već taj mora i da otputuje!

AIrbnb – Koraci

Potrebno je da pratite par kratkih i veoma lakih koraka kako bi došli do ličnog linka spremnog za deljenje sa prijateljima:

  1. Otvorite nalog klikom na ovaj link. Na ovaj način ćete i sami dobiti 25 dolara kredita za prvo putovanje!
  2.  Verifikujte sve potrebne informacije – dok ovo ne uradite, opcija da podelite link neće biti dostupna
  3. Odaberite Travel credits opciju u glavnom padajućem meniju
  4. Otvoriće se ekran koji izgleda ovako:

airbnb_invitacija

Link možete ručno iskopirati, a kao što vidite, unapred su ponuđene opcije za lako deljenje sa prijateljima putem Facebook društvene mreže i email-a. Airbnb nudi još jednu zanimljivu opciju za zaradu. Naime, ukoliko prijatelj koji preko Vašeg linka otvori nalog odluči da ugosti nekoga, Vi dobijate čak 80$! Zgodna stvar, zar ne 🙂

Oceni članak

One Comment on “Airbnb – zaradite besplatna putovanja”

Ostavite odgovor