Booking.com – zaradite 150$ čak i ako ne volite putovanja 5/5 (1)

Booking Pariz

Sajt booking.com je uz airbnb verovatno najpopularniji način za nalaženje smeštaja na svetu. Svi koji su ga koristili, znaju da je izuzetno lako naći smeštaj za svačiji budžet u bilo koje doba godine – često i bez potrebe plaćanja unapred ili davanja podataka o kreditnoj kartici. Ipak, konkurencija u ovoj oblasti je izuzetno brojna, tako da su svi sajtovi prinuđeni da se bore za veći broj korisnika davanjem raznih pogodnosti.

Booking se odlučio na promociju svog sajta tako što vi, kao promoteri, dobijete 15 dolara za svaku osobu koja preko vašeg linka otvori nalog i rezerviše smeštaj. Ono što je najbolje od svega je to što i ta osoba dobije 15 dolara kao nagradu, tako da praktično postoji mogućnost da smeštaj dobije maltene besplatno! Prava win-win situacija za sve – Booking je dobio novog, aktivnog korisnika, ti dobijaš 15 dolara samo time što si nekom prosledio svoj link (odnosno doveo nekog na Booking.com platformu), a tvoj prijatelj može znatno jeftinije (ili besplatno) da otputuje. Jedino ograničenje je da Booking isplaćuje maksimalno 150 dolara, tako da čak i ako više prijatelja otvori nalog preko tvog linka, nećeš dobiti više novca. Ali, za par minuta posla i nije loše, zar ne? 🙂

Kako da dođeš do linka koji treba da podeliš?

  1. Ukoliko nemaš nalog, možeš ga otvoriti ovde (i dobiti 15$ dolara za to kad negde otputuješ)
  2. Odaberi opciju „Preporučite nas prijatelju“ u zaglavlju sajta Preporucite nas prijatelju - Booking.com
  3. Na tvojoj strani za preporuke iskopiraj link i podeli ga sa prijateljima

Izgled strane možeš videti na slici ispod:

Tvoj link - Booking.com

Kao što možeš videti, za sve ovo ti ne treba više od nekoliko minuta, tako da definitivno treba iskoristiti ovu priliku dok je promocija aktivna.

Podeli ovaj članak sa svima kojima misliš da bi bio koristan, a ostavi komentar ako imaš dodatna pitanja ili znaš za neku sličnu akciju koja je u toku.

Oceni članak

4 Comments on “Booking.com – zaradite 150$ čak i ako ne volite putovanja”

Ostavite odgovor