Avast Internet security – Kako da besplatno dobijete licencu (60$ godišnje) Bez ocene.

Avast IS

Avast već godinama pruža jednu od najboljih fora za dobijanje besplatne licence za ovaj odličan antivirus i to u trajanju do čak 3 godine. Sve što treba da uradite je da otvorite nalog  i da na svom profilu odete na stranicu za preporuku prijateljima (https://my.avast.com/en-eu/#recommendations).

Na toj stranici će vam biti prikazan generisani link za deljenje sa prijateljima (bilo putem društvenih mreža ili direktno kopiranjem linka).

Kada vaši prijatelji budu preuzeli besplatan antivirus preko ovog linka, instaliraju ga i aktiviraju, vama će se evidentirati jedan poen, a na svakih 7 poena (odnosno na svakih 7 prijatelja koji instaliraju Antivirus preko vas) dobićete licencu za godinu dana plaćene verzije ovog antivirusa – Avast Internet Security. Ograničenje je da licencu možete obnavljati najduže 3 godine.

Na ovaj način svi dobijaju – vaše prijatelje ništa ne košta da preuzmu softver preko vašeg linka, ovaj popularni antivirus dobija reklamu i još veći broj korisnika i na kraju vi kao nagradu dobijate besplatnu licencu za širenje vesti o njima. E to je pravi affiliate marketing! 🙂

Neke od ostalih načina za zaradu preko Interneta možete videti u našem članku koji se bavi upravo tom tematikom: https://saznajkako.info/zarada-na-internetu/

Za kraj, evo i našeg linka 🙂

 

 

Oceni članak

2 Comments on “Avast Internet security – Kako da besplatno dobijete licencu (60$ godišnje)”

Ostavite odgovor